Pink Bow Tie ODDMOLLY - Dare to be yourself! -

Jag har lyckats

Har lyckats paja min nya dator, redan. Bloggar från min gamla nu som jag har tömt helt på bilder och program.. 
Orkar inte installera photoshop eller nåt eftersom vi ska lämna in datorn på lagning och jag hoppas att det inte blir långvarigt. (och att det överhuvudtaget går att laga.. :bigeyes: )

Ny design!

Såå, fick ju göra om hela min design men nu är de flesta basic-grejerna färdiga iallafall. Sen får jag fixa de mer avancerade "skönhets-grejerna" när jag jar tid, förhoppningsvis imorgon. Hehe dampade ur där ett tag.. ;)

Lite nytt

Fick mitt paket från H&M idag, har vart och hämtat det samt fått tag på en ny ASSNYGG väska! I paketet fanns två par chinos och ett baslinne. Tyvärr ser benen ganska tjocka ut i chinos, lärde jag mig idag. Men whatever, är så sjukt snyggt :D

Lovely knits

Senaste inköpen, från H&M och Gina Tricot.

The last day

Idag är sommarlovets sista dag för min del. Det har faktiskt varit en riktigt bra sommar, även fast vädret i Sverige verkar ha kört en repris på februari. Typ. Här är sommaren som gått.
 
Maj
Juni
Juli
Augusti
 

Lördagsfrukost

Åt något som heter crumpets till frukost idag, älskar det! Vet inte riktigt hur man ska förklara vad dom är, men de är gjorda på vete och jag skulle nog kalla det en blandning mellan mackor, våfflor och pannkakor. Det är vanligt i England. Det man gör är att rosta dom (de förvaras frysta) sen tar man smör och valfritt pålägg på. De kan både ätas som mackor med t.ex ost, skinka och sånt på eller som pannkakor/våfflor med t.ex kanel&socker, marmelad eller sylt. Själv körde jag på kanel och socker. Är ni sugna på att testa så finns dom på The English shop i söderhallarna i medborgarplatsen. 

French manicure

Var och fixade naglarna idag, är supernöjd. Kan verkligen rekommendera Wigwam på folkungagatan! 

That's totally her boyfriends shirt

Dagens outfit:
Jeansshorts//DIY, basiclinne//H&M, Skjorta//Pappas garderob/Levi's

Beställt!

Beställde precis lite grejer från H&M, de har sjuk rea så ett tips är att passa på! Hittade äntligen några snygga chinos, till rikitgt bra pris också!
 
Skulle även köpa denna ↓ men den fanns bara i Large :(
 
 
 

New in!

♥Vagabond♥
♥Scorett/D for dasia♥
♥H&M♥

Fall season

Fick hem H&M-katalogen här om dagen. Det i kombination med regnet har fått mig att bli riktigt höst-inspirerad. Måste säga att de levererade den här säsongen för att vara H&M! Här är några av mina favoriter.

Kanelbullar

Lite gofika såhär på kvällskvisten!

Rocker chic

The details:
Dagens outfit; Top//Kandeeshop, Shorts//Ginatricot, väskan är mormors gamla, ringar//Glitter resp. Indiska
Till detta hade jag converse och jeansjacka, classic!

En dag till sjöss

FYI så är jag hemma nu, vi blev så trötta på vädret där nere så vi drog tillbaks till Stockholm. Idag följde jag med familjen ut med båten, så dagen har spenderats till att bada och sola over and over again. Älskar havet och älskar stockholms skärgård! Har även börjat lära mig köra båt, älskar det med :D
(Jag kör båt like a sir)
Vad gör jag? ;)
PS, cool effekt på bilderna?