Pink Bow Tie ODDMOLLY - Dare to be yourself! -

Many people are alive only because it is illegal to shoot them.

Haha klockrent citat, tycker ni inte? :D Idag när jag loggade in möttes jag av  superfina kommentarer från er läsare. Blir självklart superglad, fortsätt så! Hoppas ni alla fick bra svar på era frågor. 
Idag skulle jag köpa essenser, (man har det till drinkar, det är olika smaksättningar kan man säga) jag har börjat älska att blanda drinkar i alla dess former och färger! Men när jag och brorsan kommer dit vid ca kvart över två så ser vi att det stänger klockan två på lördagar. Suck! Fatta vad ledsen jag blev. Menmen, åker dit på måndag igen. Dessa tre godingar hade vi tänkt köpa. Klicka på nån av flaskorna för att komma till Monins hemsida!

Dagens wantie

Volangtoppar är sjukt snyggt nu till sommaren tycker jag, men de funkar även på vintern. De bästa är att man kan matcha dem med i stort sett allt!
 
1, Vila 
2, Gina Tricot
3, Lindex

Mindre än 1 vecka kvar!

Tagga kryssning till Riga med Cassandra nästa vecka! :D


OddMolly in OddMolly

The top
 
 
The dress
 
 
 
Lovade ju att visa bilder på nya tröjan från OddMolly och klänningen från MQ. Well, here you go!
Måste dock skaffa en bh utan axelband innan jag använder klänningen, känns lite risky att köra helt utan bh som jag gör på bilderna. Kanske en freebra eller liknande? Någon som vet om dom är bra?
 
 
 
 

Fru+Kost

Bakade ENORMA scones till frukost idag! Sjukligt goda blev dom. Mådde illa sen för tvingade i mig två stycken.. Men det var det värt. Och nej jag åt inte frukost nu haha ;) 
 
 
 
 

A night with

Så här kan det gå till när man spenderar en eftermiddag och kväll med min underbara vän Cassandra. Love u! ♥
 
 
 
 
 
 

New in!

 
 
1. Top: OddMolly/Åhlens, 895:-
2. Klänning: MQ, 249:-
Kommer nog upp bilder på hur de ser ut på imorgon, håll utkik! Btw, MQ har awesome rea just nu! Det var HALVA PRISET på klänningen :D
 

Dalarna 2012

 
 
 
 
 
Några av de hundratals bilder som togs. 

Back on track

Hello bloggen! Vet att det har vart lite tomt här under midsommarhelgen. Jag har varit i Dalarna med Cassandra som har landställe där. Ett tips: Åk till Dalarna och fira midsommar! Hade så jäkla kul, det här har vart den bästa midsommarn ever. I Leksand där vi var har de den högsta midsommarstången i Sverige typ och det här året var det ca 20 000 pers som hade samlats där för att fira. Sjukt kul var det! Jag och Cassie kom bland annat in på ett "disco" för 18 år och uppåt av misstag. Untz untz! 
Kommer nog upp en del bilder senare,så håll utkik! Här är en liten sneakpeek ♥
 
Förfest?

Wich edits?

Det är ganska kul (+snyggt!) att redigera bilder ibland. Eller bara lägga till en färdig effekt. Här är samma bild på mig i tre olika edits. Vilken tycker ni är snyggast?
 
 
 
 

I will capture you

Åh, blev så glad när mamma kom och visade mig några av morfars gamla kameror. Titta bara vad fina!

Nya blogg.se?

Alltså, verkligen alla skriver om nya blogg.se. De snackar om nya designen, funktionerna osv. Men alltså på mitt konto har det inte hänt ett enda skit, WHY?? Känner mig mobbad och fattar inte riktigt varför? :S
Förvirrad tjej..

Rörelse-oskärpa


Lördag.


Jag på senaste tiden


Close-ups in B&W

Photos of me by me.
Canon Eos 550D+canon 18:55mm

Happy clappy!

Är fett glad just nu, för har fått mina första "hatkommentarer"! Någon där ute är avundsjuk på mig.
Och det är en skön känsla faktiskt :) Måste ju såklart ge "svar på tal" som alla sanna bloggare brukar göra;
1. Jag har inte asperger. Undrar vart ni har fått det ifrån?
2. Ni har båda stavat fel på asperger, det stavas med p inte med b.
3. Varför skulle det vara fusk om man hade asperger? Märker att ni inte har så goda kunskaper om denna diagnos.
4. Varför bli avis på nån för en sån här liten sak? Lovar att ni säkert skulle lyckas lika bra om ni försökte, men ni tycker antagligen att ni är "too cool for school".
Sånt här skrattar jag bara åt, patetiska människor som inte ens kan stå för vad de säger och måste vara anonyma.
Det här gjorde min dag lite faktiskt. Har ni hört citatet "If people tries to bring you down, it only means that you are above them". Det är anledningen till att jag inte tar åt mig av sånt här, det är bara ynkliga människor utan liv som håller på så. Just sayin'.

Avslutningsdagen


So girly

Jag har verkligen börjat älska klänningar. Långa, korta, vida, tighta, assymetriska. Love 'em! Hittils har det blivit två nya i samlingen den här säsongen, men det lär bli fler! I sommar vill jag ha en klänning för varje humör, dag och tillfälle.
Bsb.

Fuck yeah!

Inte för att skryta eller så men.. Seriöst är fett glad över detta! :D *stolt*
Haha snyggt paintad.. Men whatever ni fattar poängen iallafall!

New in!

Var i stan med Raffis igår, köpte ett par nya pjucks. Behövde verkligen ett par nya, schyssta klackar! Ska strax till stan och träffa raffis igen, blir premiär för dem då. Är så glad att det äntligen är lite sommarväder! ♥

Sveriges Nationaldag


Karpathos 2012, del 2

Agios Nikolaos beach


Apela beach
Diakoftis beach
Tips! Vi hyrde moppe två dagar för att kunna åka till alla dessa fantastiska ställen. Gör man det får man se mer av platsen man besöker och man får ut mer av semstern!

Dagens wantie

Jag vill ha en jeansskjorta. Skitsnyggt att typ stoppa in i en kjol eller ett par jeans. Älska mixen av denim+denim!
Vilket tycker ni är snyggast, mörk, ljus eller sleeveless?

Summer-shoes

Vill ha ett par nya, somriga, söta klackar. Men vad ska man satsa på?! Dessa är från Citybird och Bikbok.


To da face!


Sommaren som försvann

Det var precis påväg att bli sommar på riktigt i Sverige när jag åkte. När jag kom hem var det som bortblåst, regn och rusk och kalla temperaturer. Asså ååh vill ha sommar! Läste i tidningen imorse att det har vart den kallaste dagen i Juni på 84 år här om dagen. Blä. Man har knappt lust att gå ut ju.
Idag tror jag vi har sista vanliga skoldagen kvar, för imorn är det "forellmaran" och på onsdag är det nationaldag så då är man ledig. Dessutom har vi studiedag på torsdag. Sen är det bara en massa ploj-dagar kvar. Den 14e får jag lov :D fast det känns inte riktigt så, med tanke på vädret. Suck.. TÄNK OM hela sommaren kommer vara såhär!? Blir seriöst rädd nu, måste sluta skrämma mig själv. Men men, nu har jag pladdrat färdigt om en massa tråk. Hoppas alla får en bra måndag! (lycka till..)

Så här få dagar kvar till friheten!

@Cassandras place

Kom precis hem från Cassie, vi har haft superskoj idag! Tagit en massa bilder, sett på världens läskigaste film medmera.
Idag fotade vi med cassandras kamera, men här är några gamla bilder som vi tog med min.









Karpathos 2012, del 1

Amopi och hotellet (första dagen)

Reminder

Juste, har glömt att berätta; Köpte ny dator idag! Det blev en Toshiba, ett märke som jag alltid har ogillat lite av någon anledning. Men den var helt okej snygg, hade superbra processor, bra grafikkort och rejält med minne i både RAM och hårddisk. Me like! Fick kompromissa lite, var först ute efter en designdator men alla jag tyckte var snygga var riktigt dåliga om man tänker på vad som finns inuti. Och det är ju insidan som räknas. ;) Men är verkligen supernöjd. Haha, kunde inte ladda upp bilderna från Karpathos på min förra dator då de inte fick plats, men håller på att göra det nu. Så imorn får ni se hur mysigt jag hade det på semestern! Puss och godnatt ♥
↓ Min nya älskling ↓
bildkälla.

G som i gemenskap

Haha, har precis tittat färdigt på denna underbara film. Kom nån gång på 80-talet (har jag för mig) och jag rekommenderar den verkligen till alla med sinne för humor! ;)
bildkälla.

At the riviera

På Dolce&Gabbanas visning syntes många riviera-inspirerade mönster. Blir supersnyggt i sommar till fin solkysst hy! Här är några bra budgetvarianter från Asos, H&M, Topshop och Riverisland.

 







Varmt välkommen?

Kul att komma hem till det här efter semestern.