Pink Bow Tie ODDMOLLY - Dare to be yourself! -

Första doppet (i Sverige) för i år!

Nope, hade inte badat i Sverige det här året förrns idag. Jag vet, shame on me. Men men, nu är det gjort! Badade både i poolen och vid stranden, var awesome vågor i sjön :D Har inget smink när jag badar så är inte så vacker på bilderna, men det bjuder jag på!

Sommarseg

Usch, jag har varit så dålig på att blogga på senaste så vill inte ens prata om det. 
Ville bara berätta att jag är hemma från Gotland nu och imorgon drar jag till Örebro-trakten (bra att inte riktigt veta vart man ska) och sedan vidare till Göteborg. Kommer tillbaks om sisådär en vecka. Kommer dock ha med mig datorn så det blir kanske lite uppdatering. Hoppas ni alla har en lika bra sommar som jag! ♥ 
 

Gotland!

Imorn drar jag till gotland och träffar min underbara vän Matilda som har hus nära Visby. Åker dit varje sommar och det är alltid lika härligt!! Hoppas alla här hemma kommer ha det lika bra, kram ♥ 
En bild från ett av förra årets smultronställen.

Ralf-Alf

 
Dagen har spenderats i stan med käraste Ralf-Alf, och nu ska hon sova här tills på onsdag. Ooh happy days!!!!:D 
Vi baa kör (gammal bild)

Home is where the heart is.

Nu är jag hemma igen, hade superkul i Dalarna trots att det regnade en del. Vi hade en massa skoj att göra! Kom egentligen hem för några timmar sen, men familjen hämtade upp mig (i nya bilen!) och sen drog vi och åt thaimat. Är så himla trött, Cassandra har kört hårt med mig.. Haha nejdå ;) Men mer uppdatering sker nog först imorgon. 
img_src

Update

Är i Dalarna igen, så ni vet. Kom hit igår men glömde att berätta.
Untz?

Tre sommarfavoriter

Tre av mina sommarfavoriter när det gäller mat! Vad tycker ni om att äta/dricka nu på sommaren?
 
 

New in!

Shoppingen från Riga :D
 
Klänning, Terranova
Klänning, Stockmann/VeroModa
Kjol, Terranova

When you feel the music in your heartbeats

Två låtar som var grymma att dansa till på kryssningen! 
Det går tydligen inte att ladda upp youtube-klipp på samma sätt som förut på nya blogg.se.. Menmen, får väl lägga upp låtarna från spotify istället. ;)
 
 

Kryssningen till Riga

 

Home

Kom faktiskt hem vid elvatiden idag, men gick och la mig när jag kom hem och har sovit tills nu. Var helt slut efter kryssningen, haha! Vi körde verkligen järnet.. Har massor med bilder att bjuda på + lite shopping att visa, kanske kommer upp senare.
Bjuder på en sådär smått sunkig iphonebild sålänge.

Summer 2012

This is going to be the best summer ever! ♥ 

Wanties: Kamerautrustning

Åhh vill ha allt detta till min kamera!

Ur arkivet: Min första kamera

Åh, minns..haha.
FinePix s7000
 
 

Converse

Som säkert många andra så upptäckte jag att man kunde designa sina egna converse på converse.com när jag var liten. Tyckte det var superkul och hade en period när jag satt varenda dag och försökte komma på nya, coola designer. Haha. Sen glömde jag bort det, men här om dagen kom jag på det igen! Så gick in och klickade lite, skulle faktiskt vilja beställa ett par egendesignade skor därifrån. Men då måste man ju göra en riktigt snygg modell som man blir 100% nöjd med.  Vad tycker ni, hiss eller diss? (Alltså inte på mina designer utan på själva konceptet) ;)

Dagen D

Idag drar vi på kryssning till Riga! Kommer vara borta tills på lördag, men har ordnat med några tidsinställda inlägg så att ni inte ska vara helt utan läsning. Bra va? Dessutom kanske det blir någon mobil-update, om jag inte är för busy. ;)  Hoppas ni har det bäst, själv är man riktigt taggad. Nu kööör vi!
img_src
 
 

4 Juli

Idag är det USAs nationaldag! Min lillebror älskar allt som har med Usa att göra så vi åt middag The American way dagen till ära. Dessutom passade det perfekt att grilla, vädret idag har vart underbart. Det finns alltid en anledning att fira, glöm inte det!

Flowerpower

Canon Eos 550D+standard 18:55 mm

Packa pappas kappsäck

Börjar packa idag för imorgon drar vi på kryssning till Riga. Så jäkla kul det ska bli! :D
 
 

Trend: Färgade jeansshorts

Så jäkla snyggt och somrigt! Måste verkligen införskaffa ett par, fattar inte att jag inte har gjort det? Vilka tycker ni är snyggast? 1: BSB, 2: Gina Tricot, 3: Bikbok

Uppe med tuppen

Godmorgon!
Ska på möte på bup 10:00 idag, så det var till att gå upp klockan åtta.. Måste säga att det är riktigt ovant såhär på sommarlovet, hade precis börjat vända på dygnet. Men det kanske är bra, är ju lätt att bli lite för seg på sommaren. Och när jag ändå är i Haninge centrum kan jag ju passa på att köpa foundation och en massa annat som jag behöver. Untz!
Ha en bra dag och hoppas ni fortfarande sover när jag skriver det här! ♥
(Vad är det för fel på mig?) HAHA dör, hittade den här bland mina bilder. Gjorde mig lite piggare, dagens garv!

Fairy of the woods

Dagen har bestått av en photoshoot med Cassandra. Hade värsta idén i huvudet som vi prövade på, måste säga att jag blev riktigt nöjd! Vet att det är svårt att jämföra, men vad tycker ni är snyggast, färg eller svartvitt?
 

Det går bra nu

Statistiken går sakta men säkert uppåt och uppåt. Det gillar vi, fortsätt så grymma läsare! Thanks for coming in guys!! (Haha som personalen brukar säga på Hollister när man går) ;)

Colourful

Idag var vi till essensspecialisten och köpte några drinkmixar. Två av dom vi ville ha från Monin fanns tyvärr inte, men vi köpte två andra som såg goda och färgglada ut. Gjorde en drink sen som blev supergod!
 

Dream of the day

Åh, tänk er att knalla gata upp och gata ner i denna underbara outfit!
Skor//Jeffrey Campbell, Topp//Forever21, Shorts//Runwaydreamz, Halsband//cocoo.se

Grattis!

Idag är det Juli, bästa månaden på året om jag får säga det själv. Varför? Jo, det är den enda månaden på hela året som bara består av sommarlov och inga skoldagar!
Men nu till saken. Idag är det Paulinas födelsedag. Grattis, 15 år nu yeah! Byxmyndig och får köpa energidryck lagligt och gå på 15års-bio lagligt. Wooho...Haha 15 suger :D 


A summerday

Idag var det supervarmt så jag och Cassandra bestämde oss för att ha picknick. Var supermysigt!