Pink Bow Tie ODDMOLLY - Dare to be yourself! -

Några tips för en plattare mage!

1.

Ät mindre mängd kolhydrater som ris, pasta och potatis och ät istället mer fett, protein och grönsaker. Jag kör GI-metoden, och det funkar för mig. Men tänk på att alla är olika och alla dieter passar inte alla!

2.

Ät mycket råa grönsaker eftersom många viktiga enzymer och vitaminer försvinner när man värmer dem. Ät mycket avokado, kål, äpplen, selleri, squash, lök, tomat med mera. Detta tips är ett bra tips för när du ska få platt mage. Men var noggrann med kvaliteten på grönsakerna, så att du får så bra produkter som möjligt.

3. 

Sluta drick läsk och alla andra kalori rika drycker. Sockrad läsk inehåller riktigt mycket kolhydrater. Drick friskt vatten istället. Men tänk på att det är okej ibland, jag brukar unna mig Cola Zero då och då! Många säger att lighläsk är sämre eftersom det innehåller mycket sötningsmedel, men en studie har visat att bland folk som åt samma saker fast den ena gruppen drack vanlig cola och den andra gruppen drack lightcola,så gick gruppen som drack vanlig cola upp mycket mer i vikt. Jag tycker att lightläsk är bättre eftersom det inte höjer blodsockret och jag får inte samma sötsug från det. 

4. 

Undvik skräpmat och snabba kolhydrater. Snabbmat är det sämsta för dig och din kropp. Magen sväller och du blir i dålig form av skräpmat. Alla vet om det, men ändå är det få personer som verkligen håller sig borta från skräpmat. 

5.

Styrketräna minst 2-3 gånger i veckan. Se till att köra igenom hela kroppen. Lätt eller intensiv styrketräning är bra både för viktminskning och för att bygga muskler. När det gäller att få en platt mage, så fokusera på övningar där du tränar magen, samt övningar där du bränner fett.

6.

Variera magövningarna. Gör sit-ups och crunches för övermagen och benlyft som tränar nedre delen av magen. Ta en dag för varje övning. Gör dem ordentligt och kör igenom hela det program med övningar du har satt upp. Platt mage kräver träning.

7.

Konditionsträna, gärna varje dag minst 30 minuter. Desto mer du tränar, desto plattare mage kommer du att få! Men tänk på att inte träna för hårt i början, så du tappar orken och inte kan hålla ut under lång tid. Det betyder inte att du måste springa varje dag, det räcker med en promenad eller kanske en powerwalk. En cykeltur funkar också!

8.

För att öka din fettförbränning, försök att äta fler mål under dagen. Det är bra att äta ungefär var tredje timme, för det sätter igång fettförbränningen. Kom ihåg att inte äta för stora mängder bara! Små portioner ofta är det bästa receptet.

9.

Drick mycket grönt te, men tillsätt varken mjölk, honung eller socker. Byt ut ditt kaffe mot grönt te. Det ökar förbränningen och smakar gott!

10.

DRICK VATTEN, gott folk!!! Varför dricka sina kalorier? Vatten är fräscht och gott, mättande och innehåller dessutom inga kalorier alls. 

SIst men inte minst, kom ihåg att inte följa sånna här "regler" och annat slaviskt. Om man sätter upp för stränga regler för sig själv kommer man att få det mycket svårare, och tråkigare. Ibland får man faktiskt göra undantag, och det är inget fel med det! 

 


Kommentarer

Feel free to comment baby!:

Alla har ett namn:
Kommer du hit ofta?

E-mail: (kan bara jag se)

Din blogg/hemsida:

Skriv här!:

Trackback