Pink Bow Tie ODDMOLLY - Dare to be yourself! -

Bloggen under renovering!

Håller på att ändra lite på bloggen. Headern är tillfällig osv.. Kan inte bestämma mig för hur jag ska göra headern :s

När ska du förstå att meningen är att det ska va vi två?

Så fin ♥
 

Je voudrais un croissant, s'il vous plait.

Tänkte dela med mig av ett litet tips till er. Idag gjorde jag croissanter till mellis, dom blev supergoda!Jag bakade inte degen själv, vi hade köpt färdig deg på Ica. Det va supersmidigt, man bara rullade ut degen, delade den efter markeringar och rullade ihop den till små croissanter. Sen var det bara in i ugnen i 15 min, och så var det färdigt. Supersmidigt!

Blondes have more fun

Har ju som sagt färgat håret blont och då måste man ju ta hand om det extra mycket, eftersom det sliter så mycket att blondera. Min bästisfestis Cassandra har naturligt blont helt underbart hår,så nu har jag skaffat samma schampoo som hon, fast för färgat blont hår. Lånade det en gång hos henne och håret blev asfint! Juste, har en hemlis som jag ska berätta för er. Håll utkik, det kommer upp senare ikväll eller imorgon!!
 
Jag vet,sugig iphone-kvalitet men pallar inte..

I'm back!!

Nu har jag äntligen fått tillbaka min dator :D Är sjukt glad, fatta att jag har klarat mig utan dator i över två månader.. Mycket har hänt sen jag "försvann" från bloggen, har bland annat färgat håret blont! Vad tycks? Själv är jag rikigt nöjd. Här är hur jag har sett ut den senaste tiden, bilderna är från insta btw. Vill ni följa mig där så heter jag mollyrole. Puss!