Pink Bow Tie ODDMOLLY - Dare to be yourself! -

Pizzabuffé

Bestämde mig för att laga mat idag igen, börjar bli riktigt intresserad av matlagning faktiskt! Idag blev det pizzabuffé, bläddrade lite i några av alla våra hundra mat-tidningar och hittade ett recept med den briljanta idén att göra pizza på tortillabröd. Men struntade i själva receptet och bestämde alla "pålägg" själv, tog lite vad som fanns hemma! Hawaiipizza, champinjon&cheddarpizza, grekpizza, banan&jordnötspizza, klassisk margharita och tacopizza lyckades jag slänga ihop. Godast blev nog champinjon&cheddarpizzan, och tacopizzan för den hade jag någon supergod krydda på. Eller jag tyckte alla pizzor blev riktigt goda, om jag nu får säga det själv? Men banan&jordnötspizzan blev lite mer som en efterrätt för den var så söt, hade nog inte kunnat äta en hel sån bara. Jordnötssmöret till den gjorde jag själv. Visste ni att det enda man behöver göra för att få eget hemgjort jordnötssmör är att mixa jordnötter? Lätt som en plätt, och supergott! ♥
 

Wrappa på med en wrap!

Hoho, vad vitsig jag var nu. Nä men hade bråttom efter träningen, så det passade perfekt att köra en enkel snabb wrap till lunch. Dessutom är det bra variation till den vanliga salladen! Efter lunchen var det bara in i duschen, slänga på mig några kläder och nu sitter jag på bussen. Så ja, jag bloggar från mobilen så ni får nöja er med iPhone-bilder ;)


Spring, is that you?

Vaknade upp till skinande soljjus imorse, gud vilken härlig känsla! Snön ligger kvar än och kommer nog göra det ett tag till, men nu känns det iallafall som om våren kanske är påväg. Sakta men säkert. Jag längtar verkligen till vår och sommar, kläder i fina ljusa färger, vita stränder och bara ben.. ♥
             
             
Från när jag var på Karpathos i somras, Apela Beach..Ta mig tillbaka! 

I spoiled myself today

Idag lagade jag middag åt familjen, Thaikycklingsoppa med jordnötter och prosciutto-inlindad grissini på ruccolabädd blev det. Blev faktiskt riktigt gott, men lillbrorsan (som inte är ett jättefan av grönsaker) tyckte väl kanske inte om det lika mycket som vi andra..Hehe. Kände mig så skyldig, så gjorde en enkel liten efterrätt. Jag smälte bara choklad i ett vattenbad, sen blandade jag ner cashewnötter, jordnötter och torkade tranbär och klickade ut allt i små formar. Jag toppade med kokosflingor, sedan in i kylen ett tag. Klart! 
Skämde bort mig själv och åt två stycken. Känner mig dock inte så bra nu, ångrar det.. Varför äter jag onyttigheter när jag vet att jag ändå bara får ångest efteråt? Nej, fy på mig! Imorn blir det hårdkörning på gymmet! 

You can do it

Tror inte jag är den enda som behöver min dagliga dos inspiration, så bjuder på lite som jag nyss scrollat igenom på insta. 
             
             
             
"Anyone can give up, it's the easiest thing to do. But to hold it together and push through when everyone else expects you to fall apart, thats true strength."

Health-tip

Jag brukar tycka att bröd blir torrt och tråkigt utan smör, men idag testade jag att använda avokado som "smör" på frukostbrödet. Var verkligen supergott, det kommer jag använda mycket framöver! Det behövs max en halv avokado, jag hade ganska mycket på mina mackor och det blev ändå över på en halva. Det enda man behöver göra är att gröpa ur lite avokado åt gången och sen bre på med en kniv, som med vanligt smör. Men man får ta i lite! ;) Men det här är verkligen ett tips att använda som alternativ till vanligt smör. Det är mycket godare, och MYCKET nyttigare! 
 
 Och nej, jag hade inte pålägg på bara ena mackan, men ville visa "avokadosmöret". 

Weekly weigh-in

Idag var det dags att väga sig igen. Vägde mig varje dag förut, men nu har jag bestämt att jag ska väga mig en gång i veckan, en gång på morgonen och en på kvällen. Idag var morgonvikten 63,5 kg. När jag började för två-tre veckor sen vägde jag 67. Så jämfört med första veckan är det 3,5 kg, och jämfört med senaste gången jag vägde mig (förra veckan) är det ett halvt kilo. Så är riktigt nöjd! Får väl se ikväll ifall resultaten blir desamma när jag jämför kvällsvikten. Dock så tycker jag inte att jag har sett några riktiga förändringar på kroppen än, tycker jag har precis samma mage.. Men har ju iofs bara hållt på ett par veckor, så det kommer väl i sinom tid!
Veckans mål är att äta lagom portioner till middag och lära mig att känna efter när jag faktiskt är mätt. Det här med att inte ta en portion till när det är gott har varit min största svårighet, men nu ska det bli ändring på det! 
Bild från google.
 

Pure love for my ears

Har alltid älskat Mando Diao, ända sen jag var liten. Det här två helt underbara sångerna är mina favoriter från deras senaste album, Infruset. ♥ 
 
 

For bread lovers

Ville bara tipsa om ett superbra, nyttigt alternativ för alla som älskar bröd men vill äta mindre kolhydrater. Jag älskar verkligen bröd, förut kunde jag ersätta hela måltider med ett par skivor bröd för att jag tyckte det var så himla gott. Inte hälsosamt alls! Nu har jag inte ätit bröd på jättelänge, just för att inte få i mig för mycket kolhydrater. Men har saknat det, så jag googlade lite och hittade märket Carbzone. De gör massor av olika produkter, men jag testade deras olika bröd som är både nyttiga och riktigt goda! De finns två ljusa, men jag gillar det mörka bäst. LowCarb heter det. Allihopa är iallafall rika på protein och fiber, men kolhydratsnåla och innehåller inte många kalorier. Ett hett tips till alla brödälskare som letar efter ett bättre val! De kan vara lite svåra att få tag på dock, men på deras hemsida kan du kolla var dom finns i en butik nära dig.
Och kom nu ihåg att vanligt mörkt bröd inte alls behöver vara onyttigt, det är ljust bröd på mycket vetemjöl som man ska passa sig för! Det finns nästan inget man inte får äta, så länge man äter det med måtta!
 
 

The most important meal of the day

Frukosten är dagens viktigaste mål, glöm inte det hörni! Man ska aldrig skippa frukosten, det är inte bra för hälsan. Idag åt jag en god söndagsfrukost, två knäckebröd med keso och gurka, kokt ägg och en kopp grönt te. Mums! ♥ 

Eat to fuel yourself

Känner att jag bara måste dela med mig av det här utsökta receptet på müsli-barer! Gjorde en sats nyss och de blev verkligen jättegoda, dessutom är de inte speciellt onyttiga heller. De är hur enkla som helst att göra också, om du har en matberedare eller en mixer.
Och de är smockfulla med energi, men innehåller bara 135 kalorier styck. Me like!
 
♥Müsli-barer, 8-12 st♥
 
1 dl kokosflingor
1,5 dl torkade tranbär
1 dl solrosfrön, rostade och lättsaltade
2 äggvitor
3,5 dl av din favoritmusli, (jag använde Func från Axa, men vilken som helst går bra) Ta den du har hemma!
 
Sätt ugnen på 175 grader. Mixa ihop alla ingredienser i en mixer/matberedare. Förbered en plåt med bakplåtspapper och klicka ut blandningen på den. Platta till så att du får en avlång form, som en rektangel. Skär i 8-12 bitar, beroende på hur stora bitar du vill ha. Grädda i ugnen i 15 minuter. Klart! 
 
 

Träna framför TV:n

Är riktigt sugen på att köpa Nike+ kinect training till mitt xbox360. Det verkar sjukt bra, man får ett personligt program som tas fram utifrån ens egna förmåga och sen utvecklas programmet i takt med att man själv blir bättre. Oavsett vilken nivå man börjar på och vad man har för mål med träningen. Så det blir som att ha en egen pt hemma! Så det är ett tips till alla som vill träna hemma, men samtidigt få professionella tips och råd om träningen. Verkar värt att testa! 
 

Press eller pepp?

Just nu handlar våra liv otroligt mycket om hälsa, man ska äta rätt och motionera ordentligt ochsåvidare. Medierna är fullspäckade med än den ena dieten, än den andra, olika experter som säger si och så och det finns oändlinga mängder inspiration på bl.a bloggar, instagram med mera. Men är det pepp eller press? Jag har nyligen läst många blogginlägg, tweets, fb-uppdateringar osv om denna såkallade hälsohets. Tydligen är vi motions-entusiaster "elaka" och "hetsiga" när vi "skryter" om vår hälsosamma mat eller "posar" med våra träningspass. Enligt vissa så borde vi sluta upp med att uppdatera omvärlden med våra träningar, vad vi åt och våra hälsotips eftersom vi får de som inte motionerar känna sig mindre värda. Det är tydligen okej för folk att lägga upp bilder på den stora godispåsen, men lägger man upp en bild på salladen man åt till lunch efter träningspasset så är man en "hetsare". Visst, jag förstår om man tycker att detär jobbigt att se sånna bilder medan man själv sitter och äter godis eller liknande, men ändå. Man behöver faktiskt inte titta, man kan "unfollowa" dom som lägger upp sånna bilder om man vill. Man får faktiskt respektera andras livsstil, precis somman själv förväntar sig att andra respekterar ens egen. Dessutom är det hur många människor som helst som behöver tips och råd och motivation från andra för att komma igång och kunna hålla igång med sin träning. Utan alla inspirationssidor och hälsosidor som jag följer på insta så skulle jag vara helt tom på motivation. Nej, jag tycker att vi behöver pepp till ett hälsosammare liv! Vad tycker ni, pepp eller press?

Eat the rainbow

Såhär firar vi att det är sportlov ♥

Thank God

Looooov! wiiie. Kom precis hem från ett bra benpass på gymmet, och när jag kom hem var det sjukt skönt att bara kunna sätta sig ner, ta det lugnt och veta att man är ledig i en vecka nu. Det bästa ska bli att få sova ut och att ha mer tid till gymmet ♥  Det heter ju sportlov, då ska man passa på att röra sig extra mycket!
Vad ska ni göra på lovet? Eller har ni redan haft lov, isåfall vad gjorde ni?

Small changes

Många tror att man absolut måste följa en strikt diet för att kunna gå ner i vikt, och struntar då i att förändra sin kost för att det verkar för jobbigt. Men man kan faktiskt få riktigt bra resultat med bara små små ändringar. Ta vad du äter till frukost exempelvis. 
  • Byt fruktyoghurt till naturell lättyoghurt
  • Byt apelsinjuice mot en vanlig apelsin
  • Byt den vita frallan mot ett mörkt grovt fullkornsbröd
  • Byt osten mot  rökt skinka eller kalkon
  • Byt cornflakes till müsli

Läkarbesöket

Var ju hos doktorn idag, äntligen. Det visade sig att jag antingen har allergi mot något/några saker som exempel damm, mögel och annat som finns i luften.. Hon visste inte riktigt. Det kan också vara astma tydligen, hoppas inte det! Har iallafall fått inhalator och allergimedicin nu, ska testa det i en och en halv månad sen ska jag dit igen. Vill kunna få ut 100 % av min träning, så hoppas hoppas hoppas att det funkar nu!


A quickie

Tog du en portion mer än vad du borde ha gjort av den goda middagen? Eller ångrar du den där extra tårtbiten? Don't panic! Här är en snabb-workout som bränner 100 kalorier, som du enkelt kan göra hemma. Tips! Vill du bränna mer är det ju bara att göra om allt en, två eller hur många gånger du känner för det ♥

Eat clean, train mean, get lean

Dagens lunch, en sallad med spenat, minitomater, grön & röd paprika, mango, romansallat, tonfisk, och gurka. Var sjukt gott! Orkade dock inte allt, insåg inte att det var så mycket förrns jag började äta. Hehe.. Men sparade resterna, räcker lugnt till en lunch till!

Don't focus on the skinny, focus on the healthy

Idag bakade jag eget bröd, receptet är från Emma som driver en grym träningsblogg! Ni hittar det här. Jag har inte ätit bröd på jättelänge, äter ju inga snabba kolhydrater, men de här bröden innehåller inget mjöl alls och har hög proteinhalt. Dessutom innehåller ett bröd endast 40 kalorier! 

Workout-Wantie

Tycker dessa vattenflaskor från Victorias Secret är galet snygga! Vill ha alla, en för varje dag! Minst en ska inhandlas när jag är i London. ♥

Music is the key

När jag tränar tycker jag att det är viktigt med bra musik, det peppar en verkligen under träningen! Nu är ju "bra" musik olika för alla, jag gillar också massa olika sorters musik. Men när jag tränar brukar jag vilja ha snabb musik med mycket dunk, och ett tips är att välja musik som får en att vilja dansa! Jag väljer alltid sånna låtar, och då blir jag glad och peppad att köra mitt hårdaste. Så det är ett tips för er som vill hitta bra träningsmusik! Här är en liten del av min träningslista på spotify ♥
 

Inspiration till tusen

Ville bara tipsa om en awesome blogg, som jag läser dagligen och tycker är superbra. Den är så otroligt inspirerande och motiverande, Linda har verkligen gjort en fantastisk resa! Jag tycker att hon visar att var man än startar så kan man alltid göra förändringar och nå sina drömmar och mål. Hon är verkligen imponerande, har nog aldrig sett nån som fått så bra resultat, och på så kort tid! Har ni inte redan gjort det så tycker jag absolut att ni ska kolla in hennes blogg! Klicka bara på länken ovan eller på någon av bilderna. 
 

Healthy and oh so yummy

Dagens mellis; Grönt te, 1 apelsin, 40 g hallon, 5 g kokosflingor
♥150 kalorier♥

You can't out-train a bad diet

Word. Det finns allt för många som tränar och tränar utan att se resultat, eftersom de inte lägger om sin kost ordentligt. Träning kan inte väga upp en dålig diet, citatet "Abs are made in the kitchen" stämmer faktiskt! Jag har själv varit i den fällan förut, för ca 1 år sen när jag tränade stenhårt, men undrade varför jag inte såg några resultat. Nu när jag kombinerar träning och en hälsosam kost ser jag resultat efter bara nån vecka! Här är några tips på nyttiga snacks/mellanmål ♥
 
         

En lång dag

Idag har jag först varit i kyrkan, vi nya ungdomsledare fick träffa konfirmanderna som vi ska vara ledare för. Det var kul, konfirmanderna var så söta och blyga haha! Sen efter det drog jag till gymmet med bästa Cassandra, som precis har köpt gymkort. Awesome, you go girl!
Nu blir det avkoppling med grönt te och skriva in dagens mat och träning i träningsdagboken. God kväll ♥

Jag är ett A-barn

För några månader sen diagnostiserades jag med Aspergers syndrom. Jag hade gått hos en psykolog ett tag och de bestämde sig för att göra en utredning.
Men sätt er nu inte och googla på aspergers, för det finns mycket skit på internet, dessutom är alla med asperger olika. Precis som ni "vanliga" människor.
 
Jag tror att många faktiskt inte vet vad min diagnos egentligen innebär. När jag berättade om det för en kompis så blev han helt chockad och frågadeom inte det var någon typ av cp-skada. Lagom kul...hehe.
 
Så lite kort om aspergers;
 
Man har svårigheter med den sociala förmågan. I mitt fall märks det på att jag är väldigt blyg och obekväm i vissa situationer. 
 
Man vill ha rutiner. Jag har vanor som jag inte vill ändra på och jag har vissa speciella saker som jag vill göra och har speciella ordningar för när och hur jag ska göra dom. Och om mina rutiner av nån anledning förändras, eller om det inte blir som jag har planerat så får jag panik. Jag lägger upp tids-sheman i huvudet och skriver listor över saker och ting. Något som är väldigt viktigt för mig är struktur och orgnaisering, och planering.
 
Man gillar ordning och reda, och var sak ska ha sin plats. Jag blir galen om det är stökigt i mitt rum,eller om nånting ligger på fel plats. När jag äter vill jag också att det ska vara fint uppdukat, allt ska ligga rakt och fint på sin plats och inte huller om buller.
 
Man vill ha kontroll. Man vill veta vad som ska hända, när det händer och hur det kommer att gå till. Vet jag inte det blir jag jättestressad. 
 
Ärlighet. Jag är otroligt ärlig och säger alltid vad jag tycker. Det är ganska bra ibland, men kan ofta leda till missförstånd och så vidare. Jag har också svårt att göra mig förstådd; Ibland om jag säger något så låter det helt annorlunda när det kommer ut än vad det gjorde i mitt huvud. 
 
När man har asperger är man ofta bra på mönsteridentifiering, problemlösning och har ett väldigt bra minne. Jag har ett väldigt bra sifferminne tillexempel. 
 
Envishet. Man har starka åsikter och tankar, och man ger sig inte i första taget. Vare sig det gäller en argumentation eller något man har bestämt sig för att göra. Jag är envis och om jag säger att jag ska göra något så gör jag det. 
 
Jag uppfattar saker bokstavligt. Om någon kallar mig fetto så tycker jag att jag är det, även om de skämtade. För mig funkar det så att säger man något så är det så.
 
Jag har även svårt för att sätta mig in i hur andra tänker och tycker. Om någon tycker annorlunda än mig så fattar jag inte riktigt varför eller hur de kan tänka så. Även om jag har respekt för andras tankar och åsikter så kan jag ibland inte fatta hur eller varför man tycker si eller så. Jag har heller ingen aning om hur det jag gör och säger uppfattas av folk runtomkring mig. 
 
Jag har vissa tvångstankar. Jag måste kolla att jag har låst dörren flera gånger, kolla i väskan flera gånger så jag inte har glömt något och kolla alarmet flera gånger på kvällen för att vara säker på att det ringer nästa morgon. 
 
Och kom ihåg nu att det inte alls är såhär för alla som har aspergers, eller att man inte tvunget måste ha aspergers om man känner igen sig i de här olika sakerna. Alla är olika, och det här var bara några asperger-kriterier som stämmer in på mig. Jag tycker att det är viktigt att folk får veta mer om asperger, för jag tror att många med min diagnos blir felaktigt bedömda pga av bristande kunskap hos befolkningen om vad asperger egentligen är. Om jag t.ex bara skulle skriva att jag hade asperger nu, och inte vad det innebär så skulle många nog tänka "Aha, då är hon si och så" eller "Aha, då är hon på det där sättet" och jag skulle nog bli helt fel uppfattad.
Jag ska försöka skriva lite mer om asperger-vardag här i bloggen, och om ni har några frågor så är det bara att fråga på!
 
 

Några tips för en plattare mage!

1.

Ät mindre mängd kolhydrater som ris, pasta och potatis och ät istället mer fett, protein och grönsaker. Jag kör GI-metoden, och det funkar för mig. Men tänk på att alla är olika och alla dieter passar inte alla!

2.

Ät mycket råa grönsaker eftersom många viktiga enzymer och vitaminer försvinner när man värmer dem. Ät mycket avokado, kål, äpplen, selleri, squash, lök, tomat med mera. Detta tips är ett bra tips för när du ska få platt mage. Men var noggrann med kvaliteten på grönsakerna, så att du får så bra produkter som möjligt.

3. 

Sluta drick läsk och alla andra kalori rika drycker. Sockrad läsk inehåller riktigt mycket kolhydrater. Drick friskt vatten istället. Men tänk på att det är okej ibland, jag brukar unna mig Cola Zero då och då! Många säger att lighläsk är sämre eftersom det innehåller mycket sötningsmedel, men en studie har visat att bland folk som åt samma saker fast den ena gruppen drack vanlig cola och den andra gruppen drack lightcola,så gick gruppen som drack vanlig cola upp mycket mer i vikt. Jag tycker att lightläsk är bättre eftersom det inte höjer blodsockret och jag får inte samma sötsug från det. 

4. 

Undvik skräpmat och snabba kolhydrater. Snabbmat är det sämsta för dig och din kropp. Magen sväller och du blir i dålig form av skräpmat. Alla vet om det, men ändå är det få personer som verkligen håller sig borta från skräpmat. 

5.

Styrketräna minst 2-3 gånger i veckan. Se till att köra igenom hela kroppen. Lätt eller intensiv styrketräning är bra både för viktminskning och för att bygga muskler. När det gäller att få en platt mage, så fokusera på övningar där du tränar magen, samt övningar där du bränner fett.

6.

Variera magövningarna. Gör sit-ups och crunches för övermagen och benlyft som tränar nedre delen av magen. Ta en dag för varje övning. Gör dem ordentligt och kör igenom hela det program med övningar du har satt upp. Platt mage kräver träning.

7.

Konditionsträna, gärna varje dag minst 30 minuter. Desto mer du tränar, desto plattare mage kommer du att få! Men tänk på att inte träna för hårt i början, så du tappar orken och inte kan hålla ut under lång tid. Det betyder inte att du måste springa varje dag, det räcker med en promenad eller kanske en powerwalk. En cykeltur funkar också!

8.

För att öka din fettförbränning, försök att äta fler mål under dagen. Det är bra att äta ungefär var tredje timme, för det sätter igång fettförbränningen. Kom ihåg att inte äta för stora mängder bara! Små portioner ofta är det bästa receptet.

9.

Drick mycket grönt te, men tillsätt varken mjölk, honung eller socker. Byt ut ditt kaffe mot grönt te. Det ökar förbränningen och smakar gott!

10.

DRICK VATTEN, gott folk!!! Varför dricka sina kalorier? Vatten är fräscht och gott, mättande och innehåller dessutom inga kalorier alls. 

SIst men inte minst, kom ihåg att inte följa sånna här "regler" och annat slaviskt. Om man sätter upp för stränga regler för sig själv kommer man att få det mycket svårare, och tråkigare. Ibland får man faktiskt göra undantag, och det är inget fel med det! 

 


Morning runs are the best

Dagen startades med en god frukost, plugg en stund och sen en joggingtur efter att jag hade smält maten. Jag är absolut ingen professionell löpare (höhö..) men tycker att det är en bra vardagsmotion, och gillar nu på vintern att det är så kall och frisk luft ute. Det blev rena terränglöpningen, snön var så moddig så på två steg fram åkte man ett steg bak, haha. Men nu börjar jag bli riktigt trött på min förkylning och slemhosta dock, den gör sig extra påmind när jag tränar ute så det förstör lite faktiskt. Men kan inte skippa träningen bara på grund av förkyling och hosta,för jag har det konstant. Då skulle det aldrig bli nån träning för min del. Men jag ska till doktorn på torsdag och kolla upp det, för det bidrar ju till sämre träningsresultat!
Har ni några tips på hur man botar en förkylning som man har haft så länge att man inte ens kan minnas när man var helt frisk senast?



Bättre sent än aldrig

Gud, glömde att skriva ett alla-hjärtans-dag inlägg igår, det hade jag ju tänkt göra. Sorry babes! Dagen spenderades med en special someone, och såhäääääääär fin alla hjärtans dag present fick jag! ♥

Look good, feel good

Jag vet att det är lite löjligt, man jag är nog inte ensam om att känna mig mer taggad på gymmet om jag har snygga gymkläder? Här är några snyggingar från ginatricot, H&M och stadium! ♥
 
 
 
                                          
 

Recension Nike lunarbase TR W

..eller tips eller vad man nu vill kalla det.
Vill iallafall berätta för er om mina nya träningsskor från Nike som är sjukt bra. Jag bytte från mina gamla reebok easytone eftersom jag fick skavsår av dom, dessutom var dom lite väl klumpiga och helsvarta vilket jag tyckte var lite tråkigt. Det är  faktiskt riktigt viktigt att ha rätt skor när man tränar! Mina nya Nike är gjorda för inomhusträning (jag kör gym, och de funkar jättebra för mig) och är hur lätta som helst. Dom är typ "tunna" eller hur man ska förklara det, men de ger nästan barfotakänsla iallafall och känns inte på foten.  Desstuom är dom sjukt snygga! Ni hittar dom på stadium för endast 800 kronor. 

Grönt är skönt

Körde på grönt idag! 
Topp//Lindex, Byxor//Zara, Armband//Ur & Penn, Ringar//H&M resp.kappahl samt indiska

Keep going and you'll reach it

Hej bloggen! Sent inlägg idag, men det har varit fullspäckat schema. Slutade skolan sent, gick ut på en powerwalk direkt när jag kom hem, sen lite träning hemma, middag, dusch och plugg. Så allt det har jag hunnit med. Jag slutar så sent på måndagar och tisdagar, så hinner knappast till gymmet då. Men känner att jag måste röra mig lite varje dag iallafall, så de dagar jag inte gymmar tänkte jag köra på powerwalks plus lite övningar hemma. En mini-träning är ju alltid bättre än ingen träning alls! 
Dagens (sjukt goda) middag:
PS! Har en liten fråga till er, borde jag börja blogga mer om träning och hälsa? Typ alla de senaste inläggen har ju handlat om min träning eller vad jag har ätit. Ja, jag tror faktiskt att jag kan börja kalla mig en fitness-blogg!

Gymoholic

Har kommit hem från gymmet och hunnit äta lite mellis. Körde en full-body workout idag, först 1 timmes konditionsträning, sen armar,axlar rygg, mage samt ben och rumpa. Efter det varvade jag ner med 30 minuters powerwalk på löpbandet och 20 minuters stretching. Tränade nog i mer tre timmar , gud vad skönt det var! Finns nog ingen bättre känsla än den man får efter ett hårt träningspass. Gymmet börjar bli mer en hobby än en "måste-göra-grej", längtar redan till nästa pass! Bjuder på lite inspo/motivation, som iallafall får mig supertaggad. Bilden överst är min, de andra är från olika sidor som jag följer på instagram. 

Your stomach shouldn't be a waste basket.

Dagens frukost; keso, avokado, paprika och salami. Vill man göra det ännu nyttigare kan man ha rökt skinka eller kalkon istället för salami, jag hade dock inte det hemma så fick nöja mig med salami. Tur att jag strax ska iväg och köra ett hårt pass på gymmet! 

Enlördagifebruari

Idag var jag först i sickla med mammi och sen i stan med Cassandra. Fick tag på ett par nya träningsskor och en sport-bh, men hittade inga snygga träningströjor. Lite störigt faktiskt. Men fick iallafall med mig två snygga toppar från MQ, de har sjukt bra rea där just nu! 

"The gym. Where the fat is burned and the proud is earned."

Idag körde jag hårt 2,5 timmar på gymmet, sen gjorde jag värsta goda smoothien efter. Hade i banan, jordgubbar och avokado plus lite vatten. Blev supergott!